Samenwerkende Psychologen Amsterdam

Klaske Heijman

Na mijn klinische psychologie studie aan de VU heb ik in 2000 mijn postdoctorale opleiding tot Cognitief Gedragstherapeut afgerond. Sindsdien ben ik als zodanig werkzaam bij een Arbodienst en sinds 11 jaar daarnaast ook in de vrijgevestigde praktijk.

Cognitieve Gedragstherapie is een vorm van psychotherapie die je leert om anders tegen problematische situaties aan te kijken en er anders mee om te gaan. Het kan zijn dat je terecht gekomen bent in een negatieve spiraal van gedachten, gevoelens en gedrag. Met cognitieve gedragstherapie leer je deze spiraal te doorbreken.

Als Cognitief Gedragstherapeut ligt mijn expertise bij werk gerelateerde problematiek, burn-out, slaapstoornissen, trauma, angst- en stemmingsklachten. De behandeling is over het algemeen doelgericht, kortdurend en oplossingsgericht. Afhankelijk van de ernst en de aard van de problematiek bied ik ook langdurige en meer intensieve trajecten waarbij ook onderliggende problematiek wordt meegenomen. Hardnekkige patronen die leiden tot de klachten zullen inzichtelijk gemaakt en doorbroken worden.

Naast cognitieve gedragstherapeutische interventies heb ik mij de afgelopen jaren verder gespecialiseerd in EMDR therapie, mindfulness, slaapstoornissen en oplossingsgerichte psychotherapie.

Over mij wordt gezegd dat ik toegankelijk, empathisch en pragmatisch ben en dat ik snel tot de kern kom.

Iedereen is welkom, jong volwassenen hebben voorrang indien wachttijden.

Privacy

Ik werk los van zorgverzekeraars. Er wordt dus geen informatie gedeeld met anderen dan uzelf.

Kosten

Therapie

€ 140,00 per consult (individuele therapie is vrijgesteld van btw)

N.B. geen vergoeding door de zorgverzekeraars

Lid : Vereniging voor Gedragstherapie en Cognitieve therapie (VGCT) en psycholoog NIP

Contact

E-mail Kheijman@icloud.com

Tel. 06 532 39 569